Liftlogic skulle vilja använda en cookie i syfte att löpande förbättra webbplatsen.

Läs mer om kakor på

=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=

=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=

=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=

=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=–=

Logga in

Glömt lösenordet?

Eller

Vill du bli stamkund? Registrera dig här!

Vi utvecklar och tillverkar komplexa styrsystem till hissar genom enkla och smarta lösningar, och vi har hela flödet under ett och samma tak. Här får du inte bara möjligheten att följa utvecklingen av en produkt hela vägen från tanke till slutresultat, du kommer även uppmuntras att blanda dig i den. Efter många år som det lilla bolaget har vi lärt oss vikten av en nära och inkluderande kultur och den kommer vi att hålla hårt fast vid, hur mycket vi än växer. 

Eget prototyp labb

Med hjälp av våra fysiska prototyper kan vi snabbt testa nya idéer på ett realistiskt sätt utan att behöva bygga en helt ny hiss.

Vår personal består av en bred skara människor med ett gemensamt mål: Att skapa marknadens bästa styrsystem för hissar! Här jobbar allt från utvecklare och ingenjörer till designers sida vid sida med våra produktionsteam. Allas åsikter är lika viktiga och vi ser till att lära oss mycket av varandra. På det viset blir vi hela tiden bättre och starkare. Tillsammans. 

Hos Liftlogic välkomnar vi duktiga medarbetare från alla delar av samhället. Det viktiga är att du vill vara delaktig i ett engagerat team som jobbar tätt ihop och tar hand om varandra. Här lämnar vi ego och prestige vid dörren för att jobba fram ett slutresultat tillsammans. Ingenting är möjligt utan hela gruppens insats och därför håller vi det högt i tak och ser till att alla blir hörda.